2005-09-24 13:51:45• hírek • Szatmár.ro

Matthaeus ultimátuma

Pánikban az MLSZ. Véget érhet a Matthaeus körül zajló szégyenteljes  huzavona.

 

Ami az utóbbi napokban, hetekben a magyar labdarúgás háza táján zajlik SZÉGYEN. Igen, csupa nagybetűvel írva. Nem elég, hogy a bajnokság színvonala csapnivaló, válogatottunk ismét idő előtt búcsúzott el a selejtezőtől, erre még a vezetőség tehetetlensége is rátesz egy lapáttal. A Lothar Matthaeus szövetségi kapitány körüli cirkusz újabb bizonyítéka annak, hogy labdarúgásunk mélyponton van.

A svédek elleni vesztes meccs óta szinte minden nap sajtótéma a kapitány távozása, illetve maradása. Egyes médiatermékek szerint már alá is írt a német a PAOK Szalonikivel, ám ezt Matthaeus több ízben is cáfolta. Azt viszont nem, hogy tényleg tárgyalt-tárgyal a görögökkel. Sőt, mi több a tegnapi nap folyamán ultimátumot intézett az MLSZ-hez, miszerint amennyiben vasárnapig nem döntenek sorsáról, távozik Magyarországról.

Az MLSZ elnökségében a hír hallatára valóságos pánikhangulat tört ki, Bozóky Imre elnök pedig Peruban, az U17-es VB-n tartózkodik.

Egy biztos: a szurkolók teljes mellszélességgel kiállnak a jelenlegi kapitány mellett, s mindenképpen azt szeretnék, hogy folytassa. Holnap eldőlhet a kutyakomédia.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: